Рецепт бурштинової настоянки

50 г суміші на 1 л горілки 40°. Настоюємо 2 тижні у темному місці, час від часу перетушуємо. Чим довше настоювати, тим темніший буде напій. Через 2 тижні потрібно процідити і можна вживати. Як настоянку від 1 столової ложки, поступово збільшуючи до 50 г. Можна і більше, якщо здоров'я дозволяє.

Для розтирання чи примочок - 100 г суміші на 1 л горілки або спирту 70°. Настоювати 4 тижні. Потім так само процідити.

Також можна настоювати на звичайній воді. 100 г суміші на 3 л води. Через тиждень настоювання можна пити. Корисно для кишківника.

Щоб настоянка виглядала красивішою, в комплект входять поліровані камінці бурштину. По 1 каменю на кожні 10 грам суміші.